Najväčšia pizza v Bratislave

23.11.2020

Ako už v názve oficiálneho webu stojí, pizzéria Pizza Mizza sa môže pochváliť najväčšou pizzou v Bratislave s priemerom až pol metra. Cesto je chrumkavé, obloha šťavnatá a servírky vždy usmiate. Keď budete mať chvíľu, zastavte sa v Pizza Mizza na kus reči a dobrý obed.


Pravá talianska


Pizza Mizza rada pripomína, že pizza, ktorú si tam môžete kúpiť, je vyrobená podľa tradičnej talianskej receptúry. Je pečená na dreve a v klasickej peci, vďaka čomu je cesto dokonale opečené zo všetkých strán do chrumkava. S priemerom až 50 centimetrov je to nepochybne najväčšia a najchrumkavejšia pizza v Bratislave.


Pizza Mizza má v hlavnom meste tri pobočky. Jednu v Petržalke, druhú v Ružinove, tretiu vo Vrakuni a najete sa aj v starom meste, hneď vedľa filozofickej fakulty Univerzity Komenského.


Výhody


Prostredie pizzérie je veľmi príjemné, plné rustikálnych dizajnových prvkov a teplých farieb. Z kuchyne sa šíri omamná vôňa, ľudia diskutujú, reštauráciou sa ozýva pokojná hudba a uvoľnený smiech. Niet divu, veď pizza z Pizza Mizza patrí medzi najlepšie v Bratislave. Po dobrom jedle sa aj grobian správa ako milovník. Reštauráciu navštevujú mladí aj starí. Ak si však chcete to povestné chrumkavé cesto vychutnať pri pozeraní obľúbeného seriálu, žiaden problém, Pizza Mizza robí aj donášku.


Pizza Mizza odsudzuje označenie fastfood, hoci podávanie jedla je naozaj rýchle a na nič sa nečaká. Zo slova fastfood sa však v poslednom čase stal eufemizmu a Pizza Mizza odmieta trpieť prívlastkom, ktorý ju žiadnym spôsobom nevystihuje. Kuchyňa Pizza Mizza je kvalitná, zdravá, z domácich surovín a poctivá.


 


Pizza Bratislava, Najlepšia pizza, Najvačšia pizza v Bratislave, reštaurácia Bratislava, Pizza Mizza