Bratislavská pizzéria LaMamma - Pizza Bratislava

21.11.2020

Bratislavská pizzéria LaMamma


Pizzéria LaMamma, sídliaca na ulici Škultétyho, sa tradične umiestňuje medzi najobľúbenejšími bratislavskými pizzériami. Dôvod je jednoduchý. Kvalitné jedlo, lacný rozvoz, milý personál, dostupnosť MHD zo všetkých kútov hlavného mesta  a široká ponuka jedál.


Pizzéria alebo reštaurácia?


LaMamma sa štylizuje do podoby pizzérie, hoci, podobne ako mnohé iné slovenské pizzérie, nájdete v ponuke jedál aj mäsité jedlá, šaláty, dezerty a cestoviny. Vynálezca pravej talianskej pizze by sa v hrobe obracal, my sa však zalizujeme a hladkáme si plné bruchá.


Silnou stránkou pizzérie sú aj miešané šaláty podľa ponuky. Niektorí zákazníci si chodia do LaMammy výlučne po ne. Tým však žiadnym spôsobom nechceme zhadzovať kvalitu pizze, len podotýkame, že LaMamma má aj iné kvality, ktorými dokáže prekvapiť.


Ponuka


V ponuke LaMammy nájdete okrem polievok, šalátov, dezertov, cestovín a mäsitých jedál takmer 30 druhov pizze. Od typickej Classica, Margarita alebo Con Funghi až po štipľavú Provinciale, rybaciu Al Tonno či vegetariánsku Vegetariana. Na svoje si tam príde naozaj každý.


Ceny sú veľmi príjemné a jedlo výdatné. Prostredie je trochu menšie. LaMamma sa spolieha na to, že väčšina obavyteľov priľahlých domov si jedlo berie domov, preto je v priestoroch reštaurácie iba pár stolov a v čase obeda zvyknú byť obsadené. Keď sa rozhodnete pre návštevu pizzérie LaMamma, zabezpečte si rezerváciu. Pre istotu. Ľudia vedia, čo je dobré, a zdržiavajú sa tam.


 


Pizza Bratislava, Pizzeria Bratislava, LaMamma, Donáška Bratislava, Reštaurácie Bratislava, Reštaurácia a Pizzeria Bratislava