Viac ako 2000 lokalít a 1500 reštaurácií, kde nájdete pizzu

11.11.2020

Kde nájdem pizzériu snov?


Či už máte chuť na pizza štangle alebo na extra veľkú salámovú pizzu, poznáme odpoveď na otázku, kde ich hľadať. Od Bratislavy až po Prešov, máme presnorené všetky podniky na Slovensku. Od malých lokálnych pizzérií až po reťazce s obratom niekoľko stotisíc eur. Čítajte ďalej a dozviete sa, ako vám Dáme pizzu uľahčuje hľadanie kvalitných pizzérií.


Prečo je výber taký náročný


Netrúfame si určiť, koľko pizzérií existuje na svete, no už len na malom Slovensku je to 1553. Rozhodne je z čoho vyberať. Platí však pravidlo, že čím väčší výber, tým náročnejšie a vyčerpávajúcejšie rozhodovanie. Pri zdanlivo rovnocenných pozitívnych možnostiach človek vyberá tú, ktorá mu je najviac sympatická. Takéto sympatie ale nemusia zákonite prameniť z dôveryhodného zdroja.


Často sa preto stáva, že pri rozhodovaní sa medzi dvoma na pohľad rovnako výhodnými možnosťami skončíme s tou, ktorá je horšia. S Dáme pizzu je náročnému rozhodovaniu koniec. Využite možnosť satelitného vyhľadávania a zistite, ktorá pizzéria vám je najbližšie.


Ako zapnem sledovanie polohy


V pravom hornom rohu webstránky nájdete okno s lupou, slúžiace na vyhľadávanie. Môžete do neho naťukať názov vašej obľúbenej pizzérie a skontrolovať, či má aktuálne otvorené alebo robí donášku.


Môžete zájsť ešte ďalej. Na pravej strane vyhľadávacieho okna stlačte symbol terču a odsúhlaste, že povoľujete portálu Dáme pizzu sledovať vašu polohu. Vaše dáta sú aj naďalej v bezpečí a sledovanie môžete kedykoľvek zrušiť.


Po sprístupnení vašej aktuálnej lokality Dáme pizzu prelistuje všetky pizzérie v meste, v ktorom sa nachádzate, a do popredia predsunie tie, ktoré sú vo vašej bezprostrednej blízkosti. Skvelý spôsob, ako si uľahčiť robotu a ušetriť čas. Dáme pizzu je tu pre vás, je naším poslaním uľahčiť vám rozhodovanie.


 


Donáška zdarma, pizza Prešov, Pizza Košice, Pizza Žilina, reštaurácie Bratislava, pizza zdarma, pizza akcie