Reštaurácie a pizzerie pod palcom

10.11.2020

Tak ako, dáme pizzu?


Pizza patrí medzi najpopulárnejšie jedlá na svete a my vieme prečo. Je chrumkavá, šťavnatá, lacná a nevyžaduje dlhú prípravu. To sú všetko pozitíva, ktoré si v dnešnej uponáhľanej dobe ceníme nad zlato. Tento portál vznikol, aby uľahčil hladným Slovákom výber ideálnej pizzérie. Vítame vás na stránke Dáme pizzu.


Pizzérie z celého Slovenska


Zozbierali sme údaje o pizzériách z celého Slovenska. Neverili by ste, ale je ich viac než dosť, slovom 1553. Z toho až 147 pizzérií je v Bratislave. To je akurát toľko, aby si každý prišiel na svoje. Zdá sa teda, že poctivá domáca pizza na nás čaká na každom kroku, tak prečo sa častokrát sťažujeme, že nám nechutilo?


Filozofiou tohto projektu je spojiť milovníkov pizze, sprostredkovať dôležité informácie a poskytnúť priestor na vyjadrenia zákazníkov. Práve tie častokrát rozhodujú o tom, či danú pizzériu navštívime, alebo nie.


Aké ďalšie výhody portál poskytuje


Jednoduchou formou sa dozviete, ktoré slovenské pizzérie robia donášku (a či je zdarma), ktoré k svojim objednávkam pribaľujú ešte niečo navyše, aké sú ich otváracie hodiny. Všetky tieto informácie podáva Dáme pizzu priamou a otvorenou cestou, takže si môžete byť istý, že čítate overené údaje. Recenzie užívateľov sú pri výbere vašej nasledujúcej obedovej zastávky neoceniteľnou pomocou. Máte prístup k reálnym skúsenostiam reálnych ľudí, žiadne podvody ani reklamy.


Pochutnal som si, ako sa poďakujem?


Pizzérii, ktorá vám vyčarila úsmev na tvári a dosýta vás zasýtila, sa najjednoduchšie odvďačíte tak, že zanecháte na portáli Dáme pizzu pozitívne hodnotenie. Ak máte ešte mastné prsty od cesnakových okrajov, stačí priradiť počet hviezdičiek z piatich. Ľudia však ocenia, keď napíšete aj slovné hodnotenie. Predsa len, sme sociálne tvory a hviezdičky nám síce poslúžia ako pomocné vodítko pri výbere pizzérie, no nie vždy to stačí.


 


Pizza, Pizza donáška, Pizza Bratislava, Pizza Nitra donáška, reštaurácie, donáška zdarma