Bistro.sk - Donáška jedla po celom Slovensku

20.04.2022

Pizza je jedlo, ktoré si s donáškou spájame jednoznačne najčastejšie. Štvorcová papierová krabica a tá vôňa… Už teraz sa nám zbiehajú slinky. Život je príliš krátky na to, aby ste ho strávili jedením stále tej istej pizze. Vďaka aplikácii Bistro.sk, ktorá je mimochodom najsťahovanejšou aplikáciou z oblasti donášky jedla na Slovensku, môžete otestovať pizzu z desiatok rôznych pizzérií.


Link na stiahnutie: https://play.google.com/store/apps/details?id=sk.azet.bistro&gl=SK


Kam až siahajú “chápadlá” Bistro.sk?


Služby aplikácie bistro.sk sú dostupné vo všetkých krajoch Slovenska. Appka má zazmluvnených viac než 1900 rozličných reštaurácií a tento počet stále rastie. Najviac ich je v bratislavskom, potom v žilinskom a košickom kraji. Je to najväčšia online donáška jedla na Slovensku.


Dostupnosť aplikácie


Bistro.sk môžeme prozaicky označiť za zelenú mierovú lúku. Aký mier ale chráni? No predsa ten medzi používateľmi Androidu a iOS. Ani jeden tábor sa nemôže vyťahovať, že má tie alebo iné výhody. Bistro.sk funguje rovnako pre každého. Či už ho používate na mobile, stolnom počítači, notebooku alebo tablete.


Človek sa vo svete modrých a zelených cyklistov nechá ľahko popliesť, no skutočným kráľom kategórie “jedlo a nápoje” medzi aplikáciami je Bistro.sk. Svoje obľúbené jedlo získate len na štyri kliknutia a v prípade, že s niečím nie ste spokojný, nemusíte sa stresovať telefonátom do reštaurácie, ale všetko vybavíte hovorom so zákazníckou podporou Bistro.sk.

Najnovšie články


Avatar

Vedeli ste, že ?

27.09.2023